Schrijf u nu in op studienamiddag ‘Fusies en splitsingen na het WVV: een kroniek van onbedoelde omwentelingen’ (spreker: Robin Messiaen)

Op 24 september as. presenteert Robin Messiaen (Advocaat, Spartax) een studienamiddag over de impact van het nieuwe wetboek van vennootschappen (WVV) op de regelgeving van (nationale) fusies en splitsingen. Dit seminarie vindt plaats in Zwijnaarde van 13u00 tot 16u45.

Het nieuwe wetboek zorgt voor enkele ingrijpende wijzigingen in deze materie. U kunt zich geen fouten veroorloven in uw advieswerk, zeker niet bij een materie (zoals fusies en splitsingen) waar grote belangen op het spel staan.

Wilt u een duidelijk overzicht van de belangrijkste wijzigingen? Schrijf vandaag nog in op de studienamiddag ‘Fusies en splitsingen na het WVV: een kroniek van onbedoelde omwentelingen’.

Tijdens dit praktijkgericht seminarie krijgt u een helder antwoord op o.a. de volgende vragen:

•    Vanaf wanneer moet u rekening houden met de nieuwe wetgeving?
•    Bent u klaar voor de complexe nieuwe moeder-dochter-splitsing?
•    Hoe past u de regels van de kapitaalloze vennootschappen bij fusie toe in de praktijk?
•    De nieuwe verslaggevingsregels bij fusies en vennootschappen: het relaas van een tikkende tijdbom (lees o.a. Hot news in het fusielandschap: kunnen naamloze vennootschappen voortaan deelnemen aan fusies en splitsingen zonder ook maar een (revisoraal of ander) verslag te moeten opmaken?).
•    …

Programma en inschrijven

Deze studienamiddag komt mee tot stand in samenwerking met Larcier.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!