Kenniscentrum

Start-kit-encyclopedie vastgoedfiscaliteit

U hebt voor uzelf reeds de keuze gemaakt voor vruchtgebruik, leasing of wat dan ook en wenst gewoon wat bij te lezen. Ook daarvoor kan u op de site terecht. Hieronder vindt u een beknopte weergave van wat u wil weten als u een dergelijk dossier wil opstarten. Voor vragen, een adres...

Zoekmachine precedenten vastgoedfiscaliteit

Kent u het gevoel?: u weet zeker dat u ergens een heel specifiek precedent heeft gelezen maar met de klassieke juridische zoekmotoren vindt u het maar niet terug. Ofwel was het item te specifiek, of u vindt het kernwoord maar niet dat de zoekrobot er heeft opgekleefd, ... Het tijdverlies jaagt u de gordijnen in.

Voor onszelf lijsten we vanaf nu alle leuke precedenten op in verband met vastgoedfiscaliteit, met als doel deze supersnel terug te vinden: methodologisch via de boomstructuur of fast forward via een van de tags. In elk geval zoeken we op een veel dieper niveau dan de gebruikelijke zoekmotoren, wat een enorme tijdwinst met zich meebrengt. Uiteraard bevat onze databank alleen de precedenten die ontstaan vanaf de opstart van ons kantoor (sporadisch aangevuld met historische precedenten) en ook al doen we onze uiterste best, we kunnen geen exhaustiviteit garanderen.

Aangezien kennis delen gelijkgestemde zielen verbindt, wensen wij niet te krenterig te zijn en stellen we deze databank gratis en belangenloos open. Met een RSS-feed blijft u moeiteloos op de hoogte van alle nieuwe precedenten en u leest u het wanneer u maar wilt. Wij doen de moeite, u krijgt het opzoekingsgemak. Heeft u een vraag, een suggestie of wil u gewoon eens sparren? Aarzel niet om ons te contacteren.