LAST CALL: Registreer nu voor webinar ‘Het nieuwe goederenrecht: game changer voor fiscale vastgoedplanning’ (spreker: Robin Messiaen)
Spartax Comm V
 

Op 21 augustus as. presenteert Robin Messiaen (Advocaat, Spartax) een webinar over de nieuwe wettelijke bepalingen van het goederenrecht. Dit webinar vindt plaats van 12u30 tot 14u30.

Door de recente ontbinding van het federale parlement werd de hervorming van het goederenrecht (burgerlijk wetboek) on hold gezet. Omdat de parlementaire werkzaamheden binnenkort hervatten, is de kans groot dat deze hervorming opnieuw op de agenda komt.

Anticipeer alvast op deze nieuwe spelregels en schrijf vandaag nog in voor het webinar ‘Het nieuwe goederenrecht: game changer voor fiscale vastgoedplanning’.

Tijdens deze online sessie krijgt u een duidelijk antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Welke rechten krijgen vruchtgebruiker, opstalhouder en erfpachter in de nieuwe regelgeving?
  • Zal het nog mogelijk zijn om een gesplitste oprichting te doen van een nieuwbouw in vruchtgebruik en blote eigendom? Of wordt de deur opengezet naar turbo-vruchtgebruik?
  • Wat gebeurt er met de herstellingsregels van vruchtgebruik? Gaan we van een dogmatisch naar een ‘at arm’s length’-standpunt?
  • Welke burgerrechtelijke verduidelijkingen mag u verwachten als smeermiddel voor een betere fiscale behandeling?

Lees meer

 

Dit webinar komt mee tot stand in samenwerking met M&D Seminars.

 

 

Spartax Comm V

Zuiderpromenade 25
8790 Waregem (tweede kantoor te Antwerpen)
T: 0800/20093
https://www.spartax.be
robin.messiaen@spartax.be

facebook twitter googleplus linkedin pinterest instagram youtube